Fugtteknik & Vandskadeservice

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.
Vandskade

Vandskade udefra – vand trænger ind fra terrasse, ovenlysvindue, altan, tag eller lignende udenfor

Vandskade udefra - vand trænger ind fra terrasse, ovenlysvindue, altan, tag eller lignende udenfor
Vandskade udefra - vand trænger ind fra terrasse, ovenlysvindue, altan, tag eller lignende udenfor

Vandskade hvor vandet kommer ind udefra

En meget kedelig vandskade, der kan opstå, er når vand trænger ind udefra, f.eks. gennem tage, ovenlysvindue, facaden eller via en terrasse med forkert afvanding. Disse problemer kan være en udfordring af selv bemestre. Hvis du er ramt af en vandskade udefra, kontakt os, vi samarbejder med dygtige og erfarne tømrere i København og i Nordsjælland. 

Et almindeligt eksempel på en vandskade som kommer ind udefra, er når det lækker ind gennem taget. Ansvarsfordelingen om du bor i lejelejlighed, andelsforening, eller ejerforening, bliver herefter, at foreningen reparerer taget og lejer kan for egen regning reparere indvendigt i lejligheden. Det er kun, hvis foreningen var uagtsom, det vil sige vidste, at skaden eksisterede og derefter undlod at udbedre den, at foreningen kan forpligtes til at betale for skaden på lejligheden.

Det er med andre ord meget vigtigt, at foreningen løbende foretager kontrol af tag og facade, så denne type situationer undgås.

Vandskade hvor vandet kommer udefra, f.eks. forkert hældning på terrasse, er skader er ikke dækket af nogen forsikring, hvor de er tale om ejerforening, andelsboligforening, så dækker hverken foreningens ejendomsforsikring eller medlemmets bolig- eller ejerlejlighedsforsikring. Baseret på indtrængen af vand betragtes som et vedligeholdelsesproblem i stedet for et forsikringsproblem. Der findes undtagelser for indtrængende vand under voldsom regn, som derefter klassificeres som en naturkatastrofe. Då dækker forsikringen generelt vandskader som kommer udefra.

Problemer med at vand træning in gennem ovenlysvindue, terrasse, tag eller lignende?

Hvis du har problemer med at vand træning in gennem ovenlysvindue, terrasse, tag eller lignende, kontakt os, så hjælper vi dig. 

 

Vandskade udefra vi hjælper dig i København og Nordsjælland vi dækker disse områder;

København;

Bispebjerg, Brønshøj-Husum, Vanløse, Valby, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Indre By, Amager Øst og Amager Vest

Nordsjælland;

Allerød, Kokkedal, Egedal, Fredensborg,  Frederikssund, Lyngby, Gentofte, Furesø, Gribskov, Birkerød, Halsnæs, Helsingør, Nivå, Hillerød, Hørsholm, Gilleleje, Hornbæk,
Rudersdal m.v.

Vi er eksperter i fugtteknik og vandskadeservice, samt har lang erfaring med at hjælpe med forsikringssager.

Godt at vide; Hvis en akut vandskade eller dine problemer med fugt viser sig at være erstatningsberettiget gennem din forsikring, refunderes udgiften til skadesynet normalt af dit forsikringsselskab – vi hjælper dig gerne med rådgivning, inden du kontakter dit forsikringsselskab.

Mere viden om fugt og vandskader