Fugtteknik & Vandskadeservice

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.
Vandskade

Vandskade væg – 3 tegn på at væggen er vandskadet

Vandskade væg - 3 tegn på at væggen er vandskadet
Vandskade væg - 3 tegn på at væggen er vandskadet

Vandskader på væggene kan komme udefra, f.eks. fra en storm, eller så kan de komme indefra, såsom et ødelagt vandrør. Vandskade væg af eller på gips plader kan, hvis de ikke behandles, forårsage strukturelle problemer og skimmelsvamp. Vandskader på væggene behøver ikke være et stort problem hvis du tidligt får foretaget en undersøgelse af vandskadet væg. Kontakt vores fugtteknik og vandskadeservice, så hjælper vi dig. 

Tre indikatorer på vandskade væg

  1. Maling, der bobler eller revner.
  2. Misfarvning
  3. Smuldrede vægge

Den mest almindelige indikator for vandskade vægge er blødgjorde gips plader, her ser man tydeligt vandskaden på væggen. Når bagsiden af gips væggen bliver våd, men ydersiden ser normal ud, opstår der blødninger. Hvis væggen buler eller bliver nedtrykt, kan væggen være blevet beskadiget af vand, uden at du ved om det.

Vandskade væg hvor maling, bobler eller revner

Når vand samler sig bag malingen, strækker det malingen på overfladen, hvilket får den til at boble. Det er også nemt at finde denne type vandskader, men der er ingen måde at vide, hvor meget vandskader der er sket bag kulisserne i væggene. Og det er her det er en god idé at bruge sig af en fugtteknikers hjælp. Få hjælp med vandskade væg af os, vi glæder os til at hjælpe dig med at løse fugt og vandskadeproblemerne i din væg i din bolig. 

Det er okay at der er små bobler i væggen, så længe du er parat til at rydde op i rodet. Der er en dog chance for, at vandet fortsætter med at strømme gennem hullet, men hvis du er opmærksom på problemet, kan du bruge håndklæder til at begrænse skaden. 

Større vandbobler på væggen bør ikke ignoreres, og en professionel fugttekniker bør kontaktes. Vi har nemlig nødvendige værktøj og udstyr til at håndtere den store mængde af indespærret vand og samtidig minimere fugt og vandskader på væggen. Både store og små bobler, der indikerer vandskade i væggen, skal anmeldes til professionelle vandskadereparatører. Der er stor risiko for vandskader bag væggen, der ligesom de øvrige skilte kan føre til skimmelsvamp.

Vandskade væg - 3 tegn på at væggen er vandskadet
Mere viden om fugt og vandskader